Закупівля продуктів харчування: важливі акценти для кожного етапу

Фінансово-господарська діяльність
13 лютого 2025 року
|
1 хвилину Читати

Визначення предмета закупівлі продуктів харчування. Методи для визначення очікуваної вартості продуктів харчування. Умови тендерної документації на закупівлю продуктів харчування. Кваліфікаційні вимоги та документи, які мають надати учасники на підтвердження відповідності. Технічні вимоги до якості продуктів харчування. Стандарти НАССР в закупівлі

user icon
Інна Масляна
консультант з публічних закупівель, Черкаси

Закупівлі продуктів харчування завжди викликають запитання у замовників, а наприкінці та на початку року їх лише більшає. Проаналізуємо поетапно такі закупівлі, аби розібратися в усіх деталях та забезпечити потребу організації в цьому важливому предметі закупівлі.

Визначаємо предмет закупівлі

Відповідно до Порядку визначення предмета закупівлі, затвердженого наказом Мінекономіки від 15.04.2020 № 708, предмет закупівлі товарів замовник визначає згідно з пунктом 34 частини 1 статті 1 Закону України «Про публічні закупівлі» від 25.12.2015 № 922-VIII (далі Закон  № 922) та за показником четвертої цифри Єдиного закупівельного словника (далі — ЄЗС).

Цитата

Товари – продукція, об’єкти будь-якого виду та призначення, у тому числі сировина, вироби, устаткування, технології, предмети у твердому, рідкому і газоподібному стані, а також послуги, пов’язані з постачанням таких товарів, якщо вартість таких послуг не перевищує вартості самих товарів.

add to bookmark this document
print document
download document
Open Chapter
Open All Versions
Download materials
Page search